Un complex care a scris istorie timp de 50 de ani, revine pe marea scenă a litoralului românesc. Poate pentru mulți dintre dumneavoastră, cei care ne-ați urmărit săptămânal și ați văzut cum acest minunat proiect a renăscut precum pasărea Phoenix, această informație nu e o noutate.  Și totuși, ceva este nou. Complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic are un nou nume de scenă: Phoenicia Blue View. E adevărat că am dorit ca fiecare hotel în parte să-și păstreze  numele deja consacrat, însă, ne-am propus ca prin această nouă denumire să naștem ideea de nou, de frumos, de atenție la detalii, în cele din urmă de tribut adus splendorii Marii Negre.

Mai sunt 2 săptămâni și lansăm această poveste frumoasă, ce va umple o nouă pagină din istoria litoralului românesc. Dragii noștri, vă așteaptă surprize nenumărate vara aceasta. Phoenicia Blue View este încununarea a mulți ani de excelență și profesionalism.

Așadar, cu elan și încredere, readucem în atenția tuturor românilor frumusețea și eleganța cu care s-au obișnuit  în toate locațiile noastre,

dar și dotările, atât de importante, atunci când alegi un hotel pentru a-ți petrece vacanța de vară. Iată cateva dintre ele:

-4 piscine (2 pentru adulți și 2 pentru copii);

-Parcări pentru fiecare din cele 3 hoteluri;

-Zonă verde cu terase și cu locuri de joacă;

-Saună;

-Zonă de fântâni cu acces pentru copii;

-Pool bar la fiecare piscină;

-Zone de divertisment și spectacole;

-Plajă privată;

– 2 terenuri de tenis și 1 teren de fotbal;

Lista este una foarte lungă, însă nu vrem să vă stricăm surpriza intrând în detalii. Așa cum vă spuneam, acestea sunt doar câteva dintre facilitățile de care Phoenicia Blue View dispune. În final, nu dorim să omitem siguranța, pe care am pus poate cel mai mare accent. Însă despre asta, vom vorbi în alt articol. Așa că stați aproape de noi!

Cu soarele arzând și zâmbetul pe buze vă salutăm de la Olimp. În curând ne vedem la Phoenicia Blue View!