Industria ospitalității în aceste momente este în ceață, cu toate astea, gândurile noastre merg către dumneavoastră acum.  Încercăm să găsim soluții, să înțelegem situația și să ne adaptăm. Pentru noi fiecare săptămână este o provocare. Suntem obișnuiți cu asta, însă provocarea cea mai mare abia începe.  

În aceste luni ceea ce ne-a ținut uniți a fost acest cuvânt atât de important pentru toți: familiaSuntem aici la Olimp din noiembrie 2019. Pentru mulți contactul cu cei dragi a fost sub forma unui apel video sau a unor mesaje trimise seara după o zi lungă de muncă. Cei mai mulți dintre noi suntem departe de casă, de cei dragi și de confortul de a sta în mijlocul familiei. Ce am reușit să facem în cei peste 20 de ani de experiență și de muncă în echipă? Ne-am făcut o a doua familie, familia Phoenicia. Sunt perioade în care pierdem noțiunea timpului pe șantier, zilele încep cu răsăritul soarelui și se termină la apus. Așa măsurăm noi timpul.

Nu exagerăm cu nimic atunci când spunem că avem frați și surori aici la Olimp. Ai o zi mai proastă și îți dorești o cafea bună? Cu siguranță colegele noastre de la birouri o să strige după tine să te întrebe dacă vrei lapte în cafea. Ești sus pe terasa de la Panoramic și ai nevoie de materiale? E suficient să pui mâna pe stația de emisie-recepție și întotdeauna este cineva care să te asculte și să te ajute. S-a întâmplat să ai niște cheltuieli mai mari luna asta? E ok, cu siguranță nu o să duci lipsă de nimic, asta pentru că la noi în familie totul se împarte. E un spectacol să vezi dedicația și puterea de muncă a unei echipe atât de bine închegate, însă este și mai impresionant să vezi latura umană și unitatea ce s-a născut în peste 20 de ani de muncă. 

Suntem atât de mândri de faptul că în cel mai greu an pentru turismul românesc, reușim să ducem la bun sfârșit acest vis. REUȘIM! Acest cuvânt cântărește mai mult cât toate miile de tone de materiale folosite din noiembrie și până acum. FAMILIA! Suntem norocoși să facem parte din familia Phoenicia. ÎNCREDERE! Avem încredere că tot ce ne-am propus o să se îndeplinească. DEDICAȚIE! Fiecare bucățică din acest complex are energia și dedicația noastră totală și suntem siguri că o să vedeți asta la finalul proiectului. Nimic nu ne învinge!

Acum mai mult ca niciodată am strâns rândurile și încercăm să înțelegem cum o să fie vară aceasta pentru noi și mai ales pentru dumneavoastră. Împreună reușim, împreună găsim soluții, împreună ne reechilibrăm. Vă dorim o săptămână liniștită!

Familia Phoenicia este de neoprit!