Sunt 8 luni de când aventura noastră a început la Olimp . Cand am ajuns aici, în toamna anului trecut, părea că e un proiect imposibil de realizat într-un timp scurt. Nu aveam pe atunci de unde să știm că va urma și un an atipic și o pandemie și pericole la tot pasul. 

Perla litoralului românesc rămăsese în amintirea românilor, însă în realitate lucrurile arătau dramatic la Olimp. Ne-a durut asta și ne-a ambiționat extrem de mult. Astfel că, ne-am luat inima în dinți și am pornit la drum, un drum care la final va readuce la viața cel mai frumos hotel din România.

În toată această perioadă, ne vizitau zilnic oameni pe șantier care veneau să întrebe ce se va întâmpla, dacă vara aceasta vor avea bucuria să se reîntoarcă în locul de care îi leagă atâtea amintiri. Într-o zi însă, prin luna Mai, am întâlnit o doamnă cu tot și cu totul specială, în golful din fața hotelului. Doamna venise special să ne mulțumească pentru că ne dorim cu ardoare să renaștem locul în care și-a petrecut adolescența cu părinții, atunci când venea în vacanțe la malul Mării Negre

Să vezi bucuria din ochii oamenilor atunci când le spui că în vara lui 2020 ne vom revedea la Olimp, este pentru noi puterea care ne-a condus în ultimele 8 luni.

Mai sunt 3 săptămâni și acest fapt este tot ce contează pentru noi acum, la final de drum.

O mare parte din familia Phoenicia a trăit, a respirat și a existat în aceste ultime luni doar pentru Olimp. Și asta numai pentru că am știut că ceea ce va renaște aici va fi spectacol.