Săptămâna aceasta am vrea să vă prezentăm câteva cifre, pentru a înțelege mai bine munca titanică pe care am dus-o la Olimp în ultimele 8 luni.

-35 de milioane de euro investiti.

-80% din suma a fost investită în plină pandemie Coronavirus.

-Pana la finalul lui 2021 investiția va atinge 50 de milioane de euro.

-Peste 500 de locuri de munca create pentru acest proiect.

-Mai mult de 1000 de tone de materiale fosite.

-11.000 de ore de muncă până în prezent.

-243 de zile muncite până acum.

-20 de utilaje permanent în mișcare.

-150 de km de cabluri electrice și țevi.

Sunt cifre care nouă ne dau fiori, dar care nu se opresc aici. Continuăm, însă suntem recunoscători că am ajuns la zi cu lucrările. Nu uităm o clipă că aceasta investiție este 100% românească și că a fost coordonată direct de către președintele companiei Phoenicia, un român adevărat, Dr. Mohammad Murad, fără de care nu am fi ajuns aici.

În concluzie, am dori, acum, aproape de linia de final, să vă spunem că suntem mândri de echipa noastră și emoționați în același timp de faptul că vara a venit și ne vom revedea toți la malul mării.

Suntem convinși că vara aceasta complexul de la Olimp va fi în centrul atenției, asta pentru că, negreșit, în fiecare sezon Phoenicia a fost și o să rămână un nume reprezentativ pentru turismul românesc.

Încheiem prin a face un anunț la care visăm de 8 luni de zile:

DRAGI PRIETENI ,ÎN 15 ZILE VOM LANSA OFERTELE SPECIALE ȘI VOM DA STARTUL REZERVĂRILOR PENTRU COMPLEXUL AMFITEATRU-BELVEDERE-PANORAMIC !

Familia Phoenicia vă dorește un început de vară minunat!