Astăzi, poate mai mult ca niciodată, avem nevoie de răbdare și optimism! Astăzi, 21 Aprilie 2020, zi de primăvară, vorbim despre noi, noi toți, oamenii. Sunt vremuri tulburi și ciudate, însă credem că nimic nu poate să șteargă pur și simplu cu buretele omenirea, mai ales acum când toate forțele se unesc. Știm, trebuie să existe distanțarea socială, trebuie să fim responsabili. Asta este și ceea ce facem, reușind totuși să fim uniți. Și asta pentru că, de data asta, vorbim despre o altă uniune. Aceea a gandului, a emoției, despre puterea de a strânge rândurile și de a strânge din dinți când e mai greu, transformându-te tu, pe tine, într-un erou cu voință de fier.

Muncim mult, respectăm regulile și ne gândim în fiecare zi la bucuria că vom termina acest proiect cu bine. Suntem încrezători că o să vă placă tot ce am realizat aici, la Olimp, pentru noi, asta însemnând că misiunea ne va fi  îndeplinită. În ultima lună ne-am mobilizat și suntem la zi cu lucrările, chiar dacă situația actuală aduce, zilnic aproape, schimbări în viețile tuturor. La finalul fiecărei zile de lucru, tragem linie și suntem recunoscători că avem de muncă și că suntem sănătoși. De fapt, asta este ceea ce ne face și mai puternici.

“Stabilitate” este cuvântul care definește cel mai bine atmosfera din echipa noastră chiar și în aceste vremuri. Este un moment bun să reflectăm și să ne dăm seama care sunt lucrurile cu adevărat importante din viețile noastre.

Gândurile și mulțumirile noastre merg către toți cei ce muncesc în fiecare zi, pentru ca noi să fim în siguranță. Dragi pompieri, polițiști, cadre medicale , cadre militare și în general dragi români din linia întâi, vă mulțumim! În același  timp, vă mulțumim și vouă, celor care acum stați acasă și citiți aceste rânduri. 

Noi suntem convinși că zilele însorite sunt aproape și sperăm să ne reîntâlnim la malul mării mai buni și mai puternici. Echipa Phoenicia vă salută și vă dorește sănătate! Hristos a Înviat!