Sunt 33 de grade Celsius astăzi la Olimp și vântul adie ușor. Noi ne simțim ca înainte de un examen. Mai este foarte, foarte puțin și ne vom întâlni aici. Abia așteptăm să vedem reacția fiecăruia dintre voi atunci când o să ne călcați pragul. Acela va fi momentul cel mai important pentru echipa Phoenicia Blue View. Aceea va fi clipa în care vom simți că toată munca noastră a fost răsplătită. În ultimele 2 saptamani, ritmul nostru de muncă  a crescut fantastic. Am pus tot sufletul și toată energia  pentru a putea să vă oferim o vară alături de noi, la mare, la Olimp. 

Cel mai frumos hotel din România e aproape să-și deschidă porțile. Suntem la ultimele retușuri și modificări. E stadiul acela al lucrărilor în care dacă te uiți cu atenție, pe fețele colegilor ai să vezi un zambet mare, ca a unui copil care abia așteaptă să vadă ce a primit cadou. Ce bucurie imensă!

Să renaști un hotel cu o asemenea istorie, în plină criză sanitară, probabil a fost cea mai mare provocare a carierei noastre.  Nu a fost ușor deloc. Orice am spune și oricât am vrea să pară că pentru noi a fost normalitate, realitatea ne arată că a fost greu! Că am reușit ceva mare! Suntem mândri și onorați că am avut oportunitatea să lucrăm la acest proiect.

Sperăm că în toată această perioadă am reușit să vă redăm puțin din emoțiile și eforturile noastre,  prin aceste clipuri săptămânale. Scopul nostru a fost să vă implicăm și pe voi,de la bun inceput, în această poveste fantastică. Va mulțumim din suflet pentru toată susținerea și toate vorbele frumoase pe care ni le-ați transmis. Au contat enorm!

Aici pe șantier am fost peste 500 de suflete, dar prin energia și susținerea celor din spatele ecranelor, ne-am simțit ca și cum am avea o echipă de 5000 de oameni. 

Tot acest proiect și toate eforturile noastre vă sunt începând de astăzi, dedicate vouă! V-ați făcut bagajele? Ne vedem la Phoenicia Blue View în foarte scurt timp !

Cu marea-n suflet și zambetul pe buze, Familia Phoenicia vă dorește o săptămână frumoasă!