Diminețile în Olimp, la Complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic, încep în jurul orei 7.00 AM . Oamenii care muncesc din greu pentru ca Perla Litoralului Românesc să poată renaște se adună unul câte unul și pornesc la treaba. Nu este tocmai ușor să lucrezi la malul mării, pentru că vântul este unul din elementele naturii cu care ei sunt într-o permanentă luptă acolo, la Olimp. Îi bate vântul, dar ii bate și soarele, soarele acela plăcut și gentil al primăverii.

 Și în birouri se muncește la foc continuu.  Arhitecți, avocați, oameni de vânzări ,echipa de la financiar, echipa de IT și HR. Este uimitor să vezi cum fiecare om este o rotiță din acest proiect  uriaș, pe care suntem atât de bucuroși să-l ducem la capăt. Iar acum, parcă este și mai puternică emoția, pentru că facem parte dintr-o echipă de oameni ce rescriu istorie.

În momentul în care urci pe terasă și privești întreg complexul, începi să înțelegi mai bine amploarea sa. Cât despre priveliște, suntem privilegiați. Puține locuri de pe litoralul românesc au așa o poveste vizuală de oferit. Să muncești pe terasa de la Panoramic și să vezi verdele azuriu al mării la început de primăvară, este terapie pentru suflet.

Am putea vorbi puțin și despre sunete…. bormașina, picamer, ciocan pneumatic, aparate de sudură, flexuri, excavatoare și macarale….pentru noi, toate acestea, reprezintă muzică, muzica ce ne încântă urechile în fiecare zi. Pentru echipa Phoenicia asta înseamnă progres.

Noi toți, numărăm zilele emoționați și cu fiecare săptămâna ce trece, vedem cum visul nostru prinde viață. Suntem bucuroși să vă anunțăm, astăzi, că piscinele de copii se îndreaptă cu pași repezi spre stadiul următor și că lucrările la fațadă avansează și ele, 90% dintre geamuri fiind deja schimbate. Efortul nostru s-a canalizat în ultimele zile pe restaurarea lifturilor. În unele camere gresia și faianța sunt montate și deja există câteva camere prototip, în care finisajele sunt gata și mobilierul la fel, pentru a putea avea reperul zi de zi.

Murdari de var și de mortar, cu fetele crăpate de vânt, cu nasurile roșii și arse de soare, ei, cei de la Olimp, vă promit că nu se vor opri. Cu fiecare zi ce trece toți acești oameni au și mai multă putere de muncă și determinare. 

Așadar, dragi români, pentru care Complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic, a însemnat sau înseamnă ceva, va garantăm că povestea noastră merge mai departe și suntem bucuroși să vă avem alături!