În urmă cu ceva vreme ne-am făcut toți o promisiune, aceea de a munci necontenit până ce scopul nostru va fi îndeplinit. Suntem încântați să ne uităm la calendar și să vedem că în câteva săptămâni bune  ne vom mai îndeplini o promisiune. Ne vom aduce aminte în timp, cum în anul acesta atât de ciudat și de nesigur, noi am reușit să ne facem visul să devină realitate.

Da, trăim și noi emoții puternice în ultima perioadă. Da, ne este greu și cu toate astea, nu avem decât recunoștință pentru că punem fiecare mâna la renașterea unei legende a turismului românesc.

 Am început sa punem deja mozaicul la piscine. Ce culoare? Vă lăsăm să ghiciți. La interior, am ales toate nuanțele în care vom îmbrăca toate camerele și băile. Echipele noastre din atelierul de tâmplărie au primit deja schițele și sunt la treabă. Lucrează mobilierul. Știm exact și ce tapet vom alege, și simțim cum cercul, ușor, ușor se închide.  

 Începem deja să muncim la bucătăriile complexului. Am comandat aparatura nouă și așteptăm cu nerăbdare momentu în care vom servi primul prânz gătit de bucătarii noștri.

Este adevărat că , de când a venit căldura munca noastră se petrece mult în exterior. Suntem aproape de final cu fațadele, gresia de pe terase a fost montată și îi suntem tare recunoscători mării pentru zilele acestea blânde.

 E forfota mare, asta pentru că se intensifică munca și totul devine din ce în ce mai condensat. E nevoie de multă sincronizare. Șantierul de aici e ca un mecanism de ceas, ce din noiembrie 2019 funcționează aproape fără greșeală.

 Prieteni dragi, pentru noi a început o nouă zi. Vă dorim o săptămână liniștită și nu uitați, anul acesta #calatorimacasa. Pentru că zilele bune nu sunt departe.