A fost o primăvară lungă, cât un an de zile. Ce sentiment ciudat, să îți fie teamă că anul acesta nu o să se poată bucura nimeni de rezultatele muncii tale. Iată că suntem în ultimele zile de primăvară și în sfârșit putem să respirăm liniștiți. Vara aceasta, cu prudență și responsabilitate, ne vom putea face vacanța, în siguranță, în România. Trebuie să recunoaștem, inițial vocile noastre, ale celor din industria ospitalității nu au fost auzite. Din fericire, ne-am unit și alături oameni dedicați trup și suflet acestei industrii, am reușit să ne facem auziți. Lucrurile se așează și se reglementează într-un final și pentru noi. Ne bucură asta!

Avem motoarele turate la maxim și numărăm zilele. Dragi prieteni, în mai puțin de o lună deschidem porțile pentru voi. Suntem emoționați și bucuroși să vă spunem că aproape am terminat. Tot ce ne-am propus, aici la Olimp, a prins contur și rezultatele sunt fantastice. O să vedeți! Munca noastră va fi răsplătită pe deplin, atunci când o să ne treceți pragul. Vara aceasta, “la mare”  înseamnă  Amfiteatru-Belvedere-Panoramic.

Vrem să vă mulțumim pentru toate mesajele pe care le-am primit în această perioadă de la voi.  Am fost uimiți să vedem cât de mulți dintre voi vor alege vara aceasta Olimp. Ne flatează și ne bucură acest lucru. Săptămâna viitoare, când vom povesti, va fi deja vara! Cu marea-n suflet și cu gândul la voi, noi, cei de la Olimp vă dorim o săptămână însorită!

Și nu uitați, Phoenicia înseamnă Familie. Iar o Familie e de neoprit!