Săptămâna aceasta vrem să vă plimbăm puțin în zbor. Fără prea multe cuvinte, vă purtăm într-o călătorie deasupra complexului și golfului de la Olimp.

Primăvara aceasta am observat diversitatea de culori prin care ne încântă Marea Neagră  în fiecare săptămână. La fel, în ultimele 4 luni am învățat să ascultăm sunetele valurilor, ce necontenit se lovesc de stavilopozi. Sunt zile când marea ne cântă în surdină și toată ziua, parcă, avem o melodie liniștită ce combinată cu razele soarelui ne oferă o stare de calm. Însă sunt zile când parcă marea țipă la noi, acoperă până și sunetul atât de puternic al utilajelor de pe șantier, valurile sunt dese și înspumate iar apa își schimbă culorile, de parcă cineva stă și se joacă cu o pensulă. Acestea sunt zilele când Marea Neagră pare că are atâtea de zis, e gălăgioasă și tulbure, până și vântul ține să ne spună mai multe. Suntem atât de bucuroși să ne împărtășim emoțiile cu marea noastră.

În golful din fața complexului, aproape săptămânal, suntem vizitați de lebede. Da, lebede la Marea Neagră. Ele vin des să se hrănească în apele mai liniștite ale golfului și pare că sunt câteva familii. E unul din momentele în care ne oprim din ceea ce facem pentru câteva minute, doar să admirăm frumusețea acestor păsări. Avem și câțiva prieteni cormorani, ce vin să vâneze în golf. Dacă lebedele ne oferă un moment de liniște, cormoranii par într-un scurt film de acțiune. Sunt ca niște mici săgeți fumurii, extrem de precise, care intră în apă cu o viteză uimitoare .

Săptămâna aceasta este despre libertate, despre puterea de a ne adapta și de a continua să fim liberi precum păsările. Este despre zborul în care am fost purtați majoritatea dintre noi în ultima perioadă. Fiecare am zburat cu gândul în locurile frumoase, în care am călătorit sau în care ne dorim să călătorim în viitor.  Dragii noștri, Marea Neagră e încă aici, e frumoasă și  plină de viață. Zilele bune sunt aproape pentru toți dacă rămânem disciplinați și responsabili.

Vă lăsăm pentru 1 minut și 30 de secunde să zburați alături de noi .