Anul acesta se împlinesc 50 de ani de existență a complexului hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic. Acești 50 de ani reprezintă câteva generații de români ce s-au bucurat și au trăit amintiri frumoase aici, în golful de la Olimp. După o lungă perioadă în care a fost uitată în trecut, Perla litoralului românesc revine în prim plan.

Pentru noi, acest loc a fost centrul Universului în ultimele 9 luni. O provocare la care am făcut față cu brio și de care vom fi legați toată viața. Phoenicia Blue View este rezultatul efortului unei echipe dedicate, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu.

În clipul de săptămâna aceasta vă dezvăluim o mică parte din interiorul luxuriant al complexului, acolo unde ne-am jucat atât de frumos cu lumina și culorile. Phoenicia Blue View vă prezintă o experiență cromatică deosebită și calitate ireproșabilă a serviciilor, așa cum v-am obișnuit în toate locațiile noastre.

Pe dumneavoastră ce amintiri vă leagă de Amfiteatru-Belvedere-Panoramic? Ne-am bucura să ne împărtășiți din poveștile si experiențele trăite aici, în hotelurile reprezentative pentru întreg litoralul românesc.

Ne vedem în curând la Phoenicia Blue View. Familia Phoenicia vă dorește o săptămână frumoasă!